Ervaring van Full Orbit

waves

Ervaring met Bonque

"De cv’s sluiten aan bij wat we zoeken en jullie werken niet te pusherig. Dat vind ik heel prettig, dat bevalt erg goed."

André Deumers
Algemeen directeur

Full Orbit pakte aanvankelijk de werving van nieuw personeel grotendeels via het eigen netwerk op. “Op een gegeven moment is de vijver leeg en moet je ook buiten je eigen netwerk gaan kijken. Bonque zorgt ervoor dat we dit kunnen doen en dat we regelmatig cv’s binnenkrijgen. In 2013 hadden we behoefte aan nieuwe mensen en nieuwe gezichten; op dat moment diende Bonque zich aan.”

Bonque benaderde Full Orbit precies op het juiste moment. “Dan blijkt eigenlijk dat er heel goed contact is. De cv’s sluiten aan bij wat we zoeken en jullie werken niet te pusherig. Dat vind ik heel prettig, dat bevalt erg goed. En ik vind het ook redelijke tarieven. De mogelijkheid om nieuwe vacatures op de website te plaatsen en daar dan cv’s voor aangeleverd te krijgen, is een goede combinatie. Bonque is geen headhunter die cv’s aan het pluggen is. In zo’n geval weet je helemaal niet zeker of de kandidaat echt wil.”

Over Full Orbit

Full Orbit | DNVO is een internationale dienstverlener op het gebied van supply chain, manufacturing, (cloud) Business Intelligence en Big Data. Door de combinatie van deze specialismen weet het bedrijf oplossingen precies aan te laten sluiten bij de wensen van zijn klanten. Zijn oplossingen baseert Full Orbit op Oracle-technologie; mede hierdoor heeft het bedrijf een uitstekende reputatie opgebouwd. Naast het uitvoeren van projecten verzorgt Full Orbit ook diverse trainingen.

Full Orbit maakt informatie toegankelijk voor eindgebruikers; in de meest basale vorm gaat dit over managementrapportages. “Dit kun je ook verder trekken, door te kijken hoe je deze informatie kunt gebruiken om processen te verbeteren”, vertelt André Deumers, algemeen directeur van Full Orbit. “Hiermee krijg je meer inzicht in hoe het met het bedrijf gaat. Maar je kunt het ook gebruiken om je klanten beter te vinden.”

“Onze klanten zijn grote bedrijven met ingewikkelde ‘problemen’. Naarmate je als bedrijf bijvoorbeeld meer vestigingen hebt en je internationaal werkt, worden processen steeds ingewikkelder en valt het moeilijker te managen. Het gaat dan niet alleen over de hoeveelheid data, maar ook over de verschillende systemen. Alles moet goed op elkaar aansluiten – en dat is waar wij goed in zijn.”

Full Orbit is inmiddels 35 mensen groot. Sinds het recentelijk DNVO overnam, is het bedrijf meer internationaal georiënteerd. “We hebben nu ook een vestiging in Denemarken en een vestiging in Zwitserland. Op het moment zitten daar nog niet zo heel veel mensen, maar deze vestigingen zullen zeker gaan groeien.”