Ervaring van Fortezza Javaprofs

Provincie

Pakket

waves

Ervaring met Bonque

"Bonque voelt perfect aan wat we zoeken en wie er bij ons past."

William Janse
IT-manager

Fortezza heeft bij Bonque voor de tweede keer een All-in-pakket voor een jaar afgesloten. Bij het begin van de samenwerking is business developer Bryan van Bonque langsgekomen bij Fortezza Javaprofs. “We hebben toen een heel goed gesprek gehad. Er was sprake van vertrouwen, dus we hadden zoiets van: dat gaan we gewoon doen,” verklaart Janse de keuze voor Bonque.

“We hebben echt voor focus gekozen, die ligt vol op Bonque – en dat gaat heel erg goed”, aldus Mark van der Snel, directeur van Fortezza. “Er is een bijzondere relatie met Bonque, een bepaalde chemie, waardoor het werkt. We vinden het belangrijk dat we het niet op afstand houden, daarom zitten we regelmatig samen aan tafel.”

“Het is bijna een soort voetbalspel”, legt Van der Snel uit. “Bonque geeft de voorzet en wij koppen hem in. We zijn daarin een goed geolied team. It’s a perfect match. Op de een of andere bijzondere manier is elke relevante kandidaat die Bonque aandroeg, ook aangenomen.”

Fortezza verkiest kwaliteit zonder aarzelen boven kwantiteit, als het aankomt op kandidaten. “We hebben veel meer aan een bepaald aantal echt goede profielen, dan aan heel veel kandidaten die geen match zijn.” Er zijn inmiddels al vijf Java-developers geplaatst via Bonque. “Bonque voelt perfect aan wat we zoeken en wie er bij ons past.”

Over Fortezza Javaprofs

Fortezza Javaprofs is volledig gespecialiseerd in complexe Java-systemen. De senior Java-developers beschikken allemaal over de nodige jaren ervaring op hetzelfde niveau. Fortezza doet vooral maatschappelijk relevante projecten. Het bedrijf werkt veel voor overheden, maar doet ook opdrachten voor het bedrijfsleven.

De keuze voor maatschappelijk relevante projecten is niet zonder reden. Fortezza draagt graag een steentje bij, daarnaast kiezen professionals die wat verder zijn in hun carrière, liever voor zinvolle dingen, die een bijdrage leveren aan wezenlijke zaken. “We zien dat mensen een carrièreswitch willen maken, omdat wij hen een andere inhoud kunnen bieden”, aldus William Janse, IT-manager bij Fortezza. “Bij ons kunnen ze interessante, relevante en nieuwe projecten doen.”

Voor zowel het eigen personeel als de buitenwereld organiseert Fortezza kennissessies. Daar spreken professionals met een bepaalde expertise over een specifiek onderwerp. Bij de kennissessies wordt inhoud met plezier gecombineerd. Binnenkort vindt een kennissessie plaats op de luchthaven Rotterdam, met daarbij de mogelijkheid om vliegles te krijgen.