Ervaring van Fondo

Provincie

Pakket

waves

Ervaring met Bonque

"Het voordeel van Bonque is dat jullie niet alleen een vacaturesite zijn, maar ook zelf mensen benaderen. Dat werkt voor ons."

Jolanda van Agthoven
Office Manager

Sinds eind maart 2015 werkt Fondo samen met Bonque. “Hier zijn binnen een paar maanden al twee aannames uit voortgekomen”, vertelt Van Agthoven. “Het ging allemaal vrij snel! We zijn momenteel ook nog met drie andere kandidaten bezig.”

“We willen onze werving graag een boost geven, en zelf hebben we gewoonweg niet de tijd om mensen te hunten. Het voordeel van Bonque is dat jullie niet alleen een vacaturesite zijn, maar ook zelf mensen benaderen. Dat werkt voor ons.”

“Vanaf het moment dat de kandidaat wordt voorgesteld, vinden wij het prettig om alle contacten verder zelf te onderhouden. Dat heb ik aangegeven en dat was geen probleem.”

“De kandidaten die wij aangeleverd krijgen, zijn precies wat wij zoeken. Ik heb het idee dat Bonque het door ons gezochte profiel goed begrijpt. Daarnaast is de prijs-kwaliteitverhouding bij andere partijen naar mijn mening buiten proporties. 25% van een jaarsalaris betalen? Dan nemen wij zelf wel een recruiter in dienst. We willen geen grote bedragen neerleggen en daarnaast alleen maar geschikte cv’s ontvangen; daarom is Bonque een interessante partner.”

Bij Fondo werken ze op basis van vertrouwen en gaan ze voor langdurige relaties. Fondo doet wat het belooft. “Dat verwachten we ook van de partijen waar we mee samenwerken. Dat is denk ik waarom het met Bonque zo klikt. Natuurlijk speelt de betaalbare prijs voor een aanname mee, maar ik geloof echt in Bonque. Tot nu toe wordt het allemaal waargemaakt.”

“Onze werkwijze en cultuur lijken erg op elkaar. Ook bij ons wordt ieder succesje gevierd. De gegevens van een kandidaat worden gewoon getoond, dat is ook de manier van werken bij Fondo. Het vertrouwen moet er zijn, daarom werken wij momenteel alleen samen met Bonque.”

Over Fondo

Fondo ICT Professionals is een bekende speler in de ICT-dienstverlening. Het bedrijf maakt ICT begrijpelijk, zodat bedrijven efficiënter met hun ICT-omgevingen om kunnen gaan. De oprichters van Fondo werken al meer dan 15 jaar samen en richtten in 2007 Fondo op. “Fondo wordt gekenmerkt door persoonlijke betrokkenheid. Daar besteden wij enorm veel aandacht aan; het is de rode draad binnen onze organisatie”, vertelt Jolanda van Agthoven, office manager bij Fondo. “Wij willen het liefst allemaal tot ons pensioen met elkaar samenwerken. We zijn een hechte organisatie, dat familiegevoel is typisch Fondo.”

“Onze core business is de detachering van ICT’ers, in de meest uiteenlopende branches. We zijn betrokken bij het hele proces: van implementatie tot het overdragen van een project naar ‘beheer’. Overigens neemt Fondo dat beheer ook regelmatig zelf op zich. Eigenlijk doen we dus alles op systeem- en netwerkgebied, behalve softwareontwikkeling. Daarnaast bieden we solutions aan.

Fondo ondersteunt zijn klanten bijvoorbeeld met diensten op het gebied van mobile device management. Fondo is in Nederland de partner en reseller van Airwatch, wereldwijd de grootste leverancier van Enterprise Mobility. Door een selectie te maken binnen Airwatch, specifiek gericht op onze klanten, kunnen wij passende diensten leveren. Dit heeft inmiddels een enorme vlucht genomen.”