Ervaring van FindWhere

Provincie

Pakket

waves

Ervaring met Bonque

"De mensen die ik via jullie heb aangenomen, zijn heel goed. Bonque werkt efficiënt en fair, het is realistisch."

Pieter Scherrenberg
Managing Director

FindWhere is alweer twee jaar klant van Bonque. Het is al een tijd geleden dat het eerste contact plaatsvond. “Volgens mij kreeg ik een belletje van jullie”, blikt Scherrenberg terug. “Normaal had ik altijd zoiets van: ga weg, dat kost me tijd; ik zet wel een advertentie in de Telegraaf. Maar dat is ook niet meer van deze tijd. Zonder hulp van een externe partij laat je mogelijkheden liggen. Dan is het zaak te kijken wat goed is en wat bij je past.”

Met een flinke dosis scepsis bekeek FindWhere het aanbod van Bonque. “Ik heb een verschrikkelijke hekel aan recruiters die met percentages van jaarsalarissen werken. Dat legt zo’n druk op het aannemen van de juiste persoon. Dat model vind ik helemaal niks. Het model van Bonque is daarentegen hartstikke goed.”

“De mensen die ik via jullie heb aangenomen, zijn heel goed. Bonque werkt efficiënt en fair, het is realistisch. De directe communicatie gaat snel. ‘Ik heb iemand, wanneer kun je ‘m zien?’ Jullie komen met een aanbod en dan maken we een selectie – dat loopt goed. Twee jaar geleden heb ik iemand via jullie aangenomen; hij is hier nog steeds en heeft het ontzettend naar zijn zin.”

Over FindWhere

FindWhere is gespecialiseerd in location based service solutions. Het bedrijf ontwikkelde bijvoorbeeld een applicatie waarbij je met één druk op een knop een alarmbericht kunt verzenden dat binnenkomt bij verschillende meldkamers. Het systeem wordt veel gebruikt; op dit moment heeft FindWhere zo’n 100.000 aansluitingen.

“We bevinden ons vooral op de seniorenmarkt, waar smartphones niet veel voorkomen”, vertelt Pieter Scherrenberg, managing director van FindWhere. “Speciaal voor deze doelgroep hebben we apparaatjes ontwikkeld waarmee senioren eenvoudig een alarm kunnen uitzenden. Zo kunnen ze met een veilig gevoel boodschappen doen of een wandeling maken. Ze hebben hiermee hun mobiliteit terug en zijn verzekerd van hun veiligheid.”