Ervaring van Finalist

Provincie

Pakket

waves

Ervaring met Bonque

"Bonque levert een mooi concept, dat is de voornaamste reden dat we voor jullie hebben gekozen."

Mariska van Toor
Recruiter

Finalist bevindt zich in een uitdagende markt. Het vinden van nieuw personeel is niet altijd makkelijk. “Hoe krijg je de juiste mensen binnen, welke wegen ga je behandelen? Dat zijn vragen die wij onszelf hebben gesteld.”

Nadat Finalist besloot te gaan werken met een externe recruitmentpartner, heeft het bedrijf meerdere partijen gesproken. De keuze viel op Bonque. “We hebben contact gehad met Bonque, waarna we een All-in-pakket hebben afgesloten”, aldus Mariska van Toor, recruiter bij Finalist. “We hebben naar het verhaal geluisterd; de wijze waarop Bonque werkt en levert, sprak ons aan. Daarnaast waarderen we de vrijheid die we er zelf in hebben. We onderhouden namelijk zelf alle contacten met alle kandidaten.”

De transparante werkwijze van Bonque kan rekenen op sympathie bij Finalist. “Jullie plaatsen direct de naam van de opdrachtgever bij de vacature. Hierdoor weet een kandidaat meteen om welk bedrijf het gaat.”

Finalist schakelt en handelt snel, als het aankomt op het wervingsproces. Zo weet het bedrijf gelijk waar het aan toe is en wat eventuele vervolgstappen zijn. “We nemen persoonlijk contact op met de kandidaten die via Bonque binnenkomen. We zitten er echt bovenop, dat wordt door sollicitanten als positief ervaren.”

“Bonque levert een mooi concept, dat is de voornaamste reden dat we voor jullie hebben gekozen. Daar hoort ook de prijsstelling bij. Je weet vooraf waar je aan toe bent. We hebben onlangs een behoorlijke slag kunnen slaan en drie kandidaten aangenomen; maar dat mogen er nog meer worden!”

Over Finalist

Finalist is dé innovatieve ICT-partner voor zorg en onderwijs. Met marktspecifieke ICT-oplossingen helpt Finalist organisaties in beide sectoren beter presteren. Of het nu gaat om webdevelopment, ondersteuning van zorg- of onderwijsprocessen, ketenintegratie of maatwerksoftware.

Finalist is een blijvend groeiende organisatie, waarbij de voornaamste groei aan de kant van de techneuten plaatsvindt. Het bedrijf is inmiddels uitgegroeid tot een organisatie met ruim 85 mensen, verspreid over de drie locaties: Rotterdam, Eindhoven en Maarssen.