Ervaring van Extendas

Provincie

Pakket

waves

Ervaring met Bonque

"We kregen een aantal goede cv’s toegestuurd van Bonque."

Arjan Vissers
COO

Extendas vindt nieuwe medewerkers meestal via het eigen netwerk of na het plaatsen van een vacature. Ook weten veel kandidaten het bedrijf uit zichzelf te vinden. Voor de PHP-vacature bleek zelf invullen een lastige klus, daarom koos Extendas ervoor de hulp van een externe partij in te schakelen.

Extendas sloot bij Bonque een All-in-pakket af voor drie maanden. “We kregen een aantal goede cv’s toegestuurd van Bonque. Een dergelijke samenwerking was nieuw voor ons; Bonque was het meest actueel”, vertelt Arjan Vissers, COO bij Extendas.

Extendas was op zoek naar een PHP-developer van medior- of seniorniveau; die zijn niet eenvoudig te vinden. Bonque slaagde er desondanks binnen drie maanden in een geschikte kandidaat te vinden.

Over Extendas

Extendas is een softwarebedrijf dat zich richt op het automatiseren van de petrolbranche. Het bedrijf werd opgericht in 2001 en ontwikkelde al snel een backoffice-softwarepakket voor de brandstofmarkt. De core business van Extendas is het automatiseren van de tankstationretail.

Door de jaren heen is Extendas zich steeds meer bezig gaan houden met onlineprojecten. Waar het bedrijf ooit begon met een backofficepakket, is het in 2004 overgegaan naar de integratie van de gehele productieketen. De manier waarop Extendas erin slaagde leveranciers en andere partijen elektronisch te koppelen, sloeg aan. Hierdoor groeide het bedrijf sterk. Inmiddels heeft het zo’n 20 medewerkers.

In 2008 ontwikkelde Extendas een fuel portal: een cloudmodel waarin data wordt verzameld en uitgewisseld tussen bijvoorbeeld leveranciers en oliemaatschappijen. In 2010 maakte Extendas de switch naar mobile, waarbij het bedrijf het platform Spin ontwikkelde. Spin is eveneens gebaseerd op het cloudprincipe en omvat allerlei diensten. Denk hierbij aan digitale facturatie en pos-oplossingen.