Ervaring van Ensior

Provincie

Pakket

waves

Ervaring met Bonque

"Wat ik waardeer aan de manier waarop Bonque zaken doet, is dat er geduld is. Dat is iets wat weinig recruiters gegeven is; bij hen lijkt de deal belangrijker dan de match."

Edward Ammerlaan
Manager Finance & Operations

Vanaf 2005 is Ensior mensen gaan aannemen. De profielen waar ze naar op zoek zijn, zijn moeilijk te vinden. Vanaf begin af aan is het werving-en-selectieproces daarom uit handen gegeven. Bonque helpt Ensior bij het vinden van goede specialisten.

Ensior houdt gedurende het recruitmentproces nauwkeurig bij hoeveel cv’s er worden toegestuurd, hoeveel eerste en tweede gesprekken er plaatsvinden en hoeveel aanbiedingen er worden gedaan. “Dan zie ik dat een duurdere partij niet beter levert dan een goedkopere partij, of een partij waarbij ik een ander risicomodel heb”, legt Ammerlaan uit. “Bonque werkt via een ander model dan de traditionele bureaus.”

“Wat ik waardeer aan de manier waarop Bonque zaken doet, is dat er geduld is. Dat is iets wat weinig recruiters gegeven is; bij hen lijkt de deal belangrijker dan de match. Dat doet Bonque goed. Ze weten bovendien precies wat wij nodig hebben.”

Over de samenwerking met Bonque is Ensior positief. Het bedrijf verwacht op dezelfde voet verder te gaan. “Het gaat prima, Bonque reageert snel en is niet te opdringerig. Ik heb het gevoel dat jullie er echt voor gaan om de juiste profielen te leveren. Op de manier zoals het nu gaat, zetten wij Bonque graag in om onze groei te helpen realiseren.”

Over Ensior

Ensior is ruim 12 jaar actief op het gebied van Business Intelligence en heeft momenteel 25 werknemers in dienst. De omzet groeit flink, met name doordat het bedrijf zich naast de reguliere dienstverlening ook is gaan richten op de verkoop van software, het verlenen van support en leveren van oplossingen.

Ensior helpt klanten om inzicht te krijgen in de prestaties van hun organisatie en zorgt op basis van feiten dat klanten hun organisatie beter kunnen aansturen. “Dat is wat we in de basis doen, dat is de kern van onze dienstverlening”, vertelt Edward Ammerlaan, manager finance & operations bij Ensior. “En daar hebben we goede mensen voor nodig.”