Ervaring van Elopak

Provincie

Pakket

waves

Ervaring met Bonque

"We hebben al twee mensen kunnen plaatsen, een prima resultaat."

Robert Marcus
HR-manager

Elopak werkt met SAP; het bedrijf gebruikt om één ERP-systeem voor al zijn structurele oplossingen. Om zijn ICT-afdeling op te bouwen, heeft Elopak een team nodig dat het ERP-systeem onderhoudt en verder uitbouwt. Met de vraag om dit team in te vullen, kwam Elopak bij Bonque. “Het was voor ons een bijzondere situatie: we hadden nog niet eerder in Nederland soortgelijke vacatures gehad”, vertelt Robert Marcus, HR-manager bij Elopak. “Dit was iets compleet nieuws. Daarom moesten we goed bedenken wat we precies zochten en wie ons daarbij kon helpen.” Omdat Bonque gespecialiseerd is in de werving van SAP-consultants en werkt met een fixed fee, ging Elopak de samenwerking aan.

“In het begin was het even aftasten; aanvoelen wat we precies zochten. Een uitdaging is het gegeven dat we in Terneuzen (Zeeland) zitten; dan kan het moeilijk zijn om ICT’ers aan te trekken. Op een gegeven moment begon het met Bonque goed te lopen. We hebben al twee mensen kunnen plaatsen, een prima resultaat. Ik heb het gevoel dat er bij Bonque wat meer vaart achter zit. Ik vind dat onze business developer, Jim de Jager, erg goed omgaat met de kandidaten. Omdat ik zelf druk ben, helpt dat enorm. Ook het contact tussen mij en Jim is prettig.”

Over Elopak

Elopak maakt kartonnen drankverpakkingen voor zuivel, sap, water en soep. Drankenkartons zijn de meest milieuvriendelijke verpakkingsoplossing voor vloeibare levensmiddelen. Al sinds 1968 is de fabriek in Terneuzen de grootste productielocatie van de Elopak Groep. Het hoofdkantoor is gevestigd in Noorwegen, daarnaast heeft het bedrijf overal ter wereld kantoren en fabrieken. Naast het produceren van drankenkartons houdt Elopak zich bezig met de ontwikkeling van vulmachines, gebruikt voor het afvullen van de verpakkingen. Daarbij dragen ze ook zorg voor het onderhoud van deze vulmachines bij de klant.