Ervaring van Ecedo

Provincie

Pakket

waves

Ervaring met Bonque

"Bonque leverde snel een nieuwe medewerker, en de kosten zijn echt veel lager dan bij andere bureaus."

Jos Hovinga
Eigenaar

Omdat er steeds meer en steeds grotere opdrachten binnenkomen, heeft Ecedo logischerwijs de ambitie om te groeien. Om die reden schakelde het bedrijf de hulp van Bonque in. “We zitten in Noord-Nederland, daar is geen overvloed aan goede developers”, vertelt Jos Hovinga, eigenaar van Ecedo. “Daarom kan het via reguliere kanalen lastig zijn om mensen met specialistische kennis te vinden. Uitgebreid zoeken kost ons te veel tijd, daarom werken we met bureaus.”

Inmiddels heeft Ecedo voor de tweede keer een All-in-pakket voor de periode van drie maanden afgesloten, om gebruik te kunnen maken van de meest complete service van Bonque. Voor een vaste prijs kan het bedrijf gedurende de afgesproken periode onbeperkt nieuwe medewerkers aannemen.

“Het voelde in eerste instantie vreemd om van tevoren te betalen, dat was even een drempel. Ik had eigenlijk altijd het idee dat ik betalen na de plaatsing prettiger vond. Maar Bonque leverde snel een nieuwe medewerker, en de kosten zijn echt veel lager dan bij andere bureaus. We hebben veel cv’s gehad en het contact met Bonque is plezierig – de ervaring is gewoon goed.“

Over Ecedo

Ecedo is een specialistisch en kennisgedreven ICT-bedrijf dat al ruim 10 jaar actief is binnen de energiemarkt. De klanten van Ecedo zijn over het algemeen energiebedrijven en andere innovatieve nieuwkomers in de energiemarkt. Ecedo levert (maatwerk)software en ondersteunt klanten bij het uitwerken en inrichten/uitvoeren van bedrijfsprocessen.

Een groot deel van de klanten van Ecedo maakt gebruik van het volledig in-house ontwikkelde SaaS-platform. Met behulp van dit platform kunnen klanten zelfstandig alle door de sector verplicht gestelde backofficeprocessen uitvoeren. De software bevat onder meer functionaliteiten en modules voor CRM, calculatie, facturatie, energie-inkoop, workflowmanagement en data-uitwisseling met andere partijen en applicaties. Daarnaast is de applicatie uitgebreid met diverse innovatieve modules op het gebied van crowdfunding en duurzaamheid.

Ecedo werkt samen met klanten aan (nieuwe) oplossingen, innovatieve producten en aanvullingen en verbeteringen van systemen.