Ervaring van Dutchict

Provincie

Pakket

waves

Ervaring met Bonque

"Wat door Bonque is toegezegd en beloofd, wordt ook waargemaakt."

Ronald Peet
Directeur

Dutchict heeft bij Bonque een All-in-pakket. Samenwerking met een andere partij bij het invullen van vacatures is voor Dutchict nieuw, dus het was afwachten hoe het zou lopen en wat eruit zou komen.

“Jullie werkwijze sprak ons dusdanig aan dat we het eens wilden proberen”, vertelt Ronald Peet, directeur van Dutchict. De keuze viel op Bonque vanwege een combinatie van factoren. Ten eerste ervoer Dutchict het contact met business developer Vasso van Bonque als heel prettig. De opdringerige manier die veel andere partijen hanteren is een stijl is die hen niet aanspreekt.

Daarnaast was het financiële plaatje voor Dutchict interessant. “Het aanbod was erg aantrekkelijk, omdat er bij Bonque niet wordt gewerkt met een percentage van het jaarsalaris, maar met een vast bedrag. Er is daarom voor jullie geen extra belang bij een plaatsing”, motiveert Geoffrey Maas, verantwoordelijk voor recruitment & sales bij Dutchict, de keuze voor Bonque. “De inhoud van het pakket sprak ons erg aan. Er is van tevoren duidelijkheid, ook financieel.”

De openheid, het snelle schakelen en de hulp bij het enthousiasmeren van kandidaten zijn voor Dutchict reden genoeg om tevreden te zijn over Bonque. De resultaten van de samenwerking met Bonque waren daarbij gelijk vanaf het begin goed. Vanaf de eerste dag kreeg Dutchict cv’s binnen en na twee weken werd er al iemand aangenomen. “Wat door Bonque is toegezegd en beloofd, wordt ook waargemaakt” aldus Maas.

Over Dutchict

Dutchict neemt zijn klanten de totale ICT-zorg uit handen, door het integreren van communicatie en ICT. Het bedrijf is ongeveer drie jaar geleden ontstaan vanuit een aantal kleine ondernemingen, die zelf al tientallen jaren bestonden. Het bedrijf is gevestigd in Almere en Wateringen; van daaruit opereert het landelijk.

Inmiddels bestaat Dutchict uit 130 medewerkers, en heeft het zich ten doel gesteld om nog verder te groeien. Dutchict specialiseert zich in werkplekbeheer (cloudoplossingen), de detachering van ICT-professionals in elke functie en het koppelen van alle mogelijke vormen van data met de ondersteuning van maatwerksoftware.