Ervaring van Dual Inventive

Provincie

Pakket

waves

Ervaring met Bonque

"Ik geloof dat Bonque een veel grotere kans maakt dan alle andere bureaus. Het gaat namelijk om het acceptatieniveau; genoegen nemen met kleinere bedragen en op die manier vertrouwen en een goede verhouding met je klantrelaties opbouwen en behouden."

Lex van der Poel
Eigenaar-directeur

Dual Inventive werkt nu anderhalf jaar samen met Bonque én met broertje Tecque. Er zijn al verschillende aanwinsten voor Dual Inventive uit deze samenwerking voortgekomen. “Bonque en Tecque hebben er mede voor gezorgd dat ons bedrijf groeit”, aldus Van der Poel. “We moesten de juiste mensen hebben, maar kwamen erachter dat het vinden van die personen heel moeilijk wordt. We zijn daarom gaan zoeken naar een geschikte partner. Het is moeilijk om een dienst te waarderen, met name als het gaat om het leveren van mensen. Wij vonden het belangrijk dat de personen die binnenkwamen niet gestimuleerd werden om puur voor een zo hoog mogelijk salaris te gaan.”

“Bonque was al snel onze eerste keuze, dankzij hun unieke werkwijze. Ze zitten niet op de achtergrond een kandidaat te pushen, maar zijn betrokken. Dat is ook waar wij naar op zoek zijn: mensen die niet op geld inzetten, maar voor het hele pakket gaan dat Dual Inventive heet.”

“Bonque gaat niet in conclaaf om het onderste uit de kan te halen; ze hebben een vast prijzenstelsel en gaan in overleg. Er wordt samen gekeken naar wat een logisch salaris is voor iemand. Die ondersteuning is iets wat andere recruitmentpartijen niet bieden.”

“Ik geloof dat Bonque een veel grotere kans maakt als recruitmentpartij dan alle andere bureaus. Het gaat namelijk om het acceptatieniveau; genoegen nemen met kleinere bedragen en op die manier vertrouwen en een goede verhouding met je klantrelaties opbouwen en behouden. Bonque heeft dat vroegtijdig ingezien; zo ontstaat er een krachtige langetermijnrelatie. Daarnaast kan Bonque een veel groter bereik realiseren, door de enorme database en het feit dat potentiële kandidaten de vacatures zelf vinden op de jobsites. Zo’n concept neerzetten, dat is goud waard.”

Over Dual Inventive

Dual Inventive is een unieke speler in de markt van railinfra. Het bedrijf is sinds 2007 specialist in de ontwikkeling en benutting van ‘het spoor’ als duurzame en interessante vervoermodaliteit voor de toekomst. “Simpel gezegd is het beveiligen van mensen die bij het spoor werken waar wij ons mee bezig houden”, legt Lex van der Poel, eigenaar-directeur van Dual Inventive uit.

“We hebben techniek – zoals ICT, hardware, software en mechanische onderdelen – toegevoegd aan het beveiligingsproces dat normaliter een uur duurde. Dit kan nu in een paar seconden plaatsvinden. Om een blokkade aan te leggen aan het spoor, moesten vroeger de medewerkers naar de verschillende locaties toe. Wij hebben een systeem ontwikkeld, waarmee aan de hand van een app het spoor binnen één seconde – waar dan ook – geblokkeerd kan worden. Het belang van efficiëntie op het gebied van tijd maakt het een bijzondere business.”

“Wij werken vanuit onze eigen visie; binnen Dual Inventive zorgen wij dat we die gestalte geven. We doen geen projecten voor een andere partij, maar hebben onze eigen producten. We geloven in ‘draadloos’ en zijn ervan overtuigd dat wij daar heel veel in kunnen betekenen. Bestaande technologie, zoals the Internet of Things, vormt de basis van ons bestaan. Daar voegen we slimmigheden en een dikke Dual Inventive-saus aan toe, die de technologie geschikt maakt voor de veiligheid op en rond het spoor.”