Ervaring van DSE Automatisering

Provincie

Pakket

waves

Ervaring met Bonque

"De bedragen bij Bonque zijn een stuk lager dan de percentages van jaarsalarissen die andere bureaus hanteren."

Ronald Vissers
Manager Operations

Voorheen werd de werving en selectie bij DSE Automatisering intern opgepakt en werden nieuwe medewerkers voornamelijk via het eigen netwerk gevonden. Om hier meer uit te halen, werd een All-in-pakket bij Bonque afgesloten. De eerste kandidaat werd al snel aangenomen.

“Het vertrouwen was er om het All-in-pakket af te sluiten. En dat bleek terecht, want het gaf vrij snel resultaat voor een van onze vacatures”, vertelt Ronald Vissers, manager Operations bij DSE Automatisering. Het businessmodel van Bonque is voor DSE Automatisering een goede tussenstap. “Je moet eraan wennen dat je geld uit gaat geven aan werving en selectie, maar de bedragen bij Bonque zijn een stuk lager dan de percentages van jaarsalarissen die andere bureaus hanteren.”

Over DSE Automatisering

DSE Automatisering is een allround ICT-bedrijf dat actief is op het gebied van DSE Interieur(kantoor-)automatisering en informatietechnologie. Het bedrijf is 27 jaar geleden gestart en is in de loop der jaren uitgegroeid tot een organisatie met ruim 40 medewerkers.

De afdeling DSE Software ontwikkelt software op maat en verzorgt daarbij voor zijn klanten het gehele automatiseringstraject. Dit traject loopt van advisering en opstellen van specificaties tot en met de implementatie van de software en de begeleiding bij het gebruik. De afdeling DSE Services biedt dienstverlening op het gebied van kantoorautomatisering: levering, installatie, onderhoud en beheer van computers, netwerken, internetverbindingen, fileservers en meer.