Ervaring van Document Ready

Provincie

Pakket

waves

Ervaring met Bonque

"Onze samenwerking met Bonque is gebaseerd op wederzijds vertrouwen."

Maarten de Kroon
Eigenaar

Document Ready heeft bij Bonque momenteel voor de derde keer een All-in-pakket voor de duur van een kwartaal. Hiermee kan het bedrijf voor één vast bedrag onbeperkt vacatures uitzetten én nieuwe medewerkers aannemen. “We zijn al een tijdje bekend met de werkwijze van Bonque, en dit is steeds goed bevallen”, vertelt Maarten de Kroon, eigenaar van Document Ready. “Onze samenwerking met Bonque is gebaseerd op wederzijds vertrouwen. Het werken met de vorm van pakketten is daarnaast erg prettig.”

Document Ready heeft verschillende vacatures bij Bonque uitstaan. “We hebben regelmatig contact, ik kan goed schakelen met Bonque.”

Over Document Ready

Document Ready maakt maatwerkoplossingen voor het internet, maar ook voor tablets en smartphones. Dat doet het bedrijf aan de hand van een eigen framework. De projecten en dienstverlening van Document Ready kenmerken zich door een goede aansluiting bij de praktijk. Het bedrijf werkt niet met ingewikkelde, maar met duidelijke, gebruiksvriendelijke systemen.

Document Ready is pas tevreden als de klant dat ook is. Het bedrijf gaat voor kwaliteit, gebruiksvriendelijkheid en betaalbaarheid. Dat heeft geresulteerd in een snelgroeiende klantenkring in uiteenlopende branches.

Document Ready helpt zijn klanten om zakelijke ambities waar te maken. Dat kan zijn met een eenvoudige website of handige app, maar ook met een gebruiksvriendelijke webshop met geavanceerde koppelingen of een compleet CRM-systeem als centrale database. Document Ready ontzorgt op het gebied van online business en zorgt ervoor dat de website, webshop, database of app van zijn klanten naadloos aansluit bij de bedrijfsvoering.