Ervaring van DAS

waves

Ervaring met Bonque

"Het gaat lekker snel zo."

Ilse van der Zwet
Recruiter

Wanneer DAS vacatures uitzet via zijn eigen kanalen, krijgt het bedrijf meestal met relatief weinig moeite relevante profielen binnen. “Als wij een jurist zoeken, hoeven we daar nauwelijks iets voor te doen. We zetten de vacature één dag online en de reacties stromen binnen. Maar met het invullen van de functie van systeemontwikkelaar waren we minder bekend. We hebben het wel eerst zelf geprobeerd, totdat Patrick van Bonque ons een kandidaat voorstelde die meteen aan het profiel voldeed.” Door deze succesvolle match is DAS de samenwerking met Bonque aangegaan. “Anders had ik hem waarschijnlijk ook afgewezen. We worden ontzettend vaak benaderd door verschillende bureaus”, vertelt Ilse van der Zwet, recruiter bij DAS.

“Ik verwacht van iedere partij waarmee ik samenwerk dat er snel wordt gereageerd als ik mail of bel. Patrick schakelt heel snel, dat is erg fijn.” De werkwijze van Bonque bevalt goed. “We spreken elkaar alleen als het nodig is. Ik wil alleen een belletje als er daadwerkelijk iets te bespreken valt, en verder niet. Het moet allemaal heel snel en efficiënt gaan.”

Er is inmiddels één kandidaat aangenomen via Bonque; het proces is prima verlopen. De buttons in de mail, waarmee een kandidaat voor een gesprek kan worden uitgenodigd, worden door DAS ervaren als erg handig. “Het gaat lekker snel zo.”

Over DAS

DAS is van oudsher een rechtsbijstandverzekeraar; het bedrijf maakt juridische en financieel-juridische kennis toegankelijk voor iedereen. DAS helpt mensen om op te komen voor hun recht. Inmiddels is de organisatie uitgegroeid tot de grootste financieel-juridische dienstverlener van Nederland.

Behalve met rechtsbijstandverzekeringen houdt DAS zich ook bezig met factoring en boekhouding; daarnaast hebben ze sinds kort het nieuwe product Prepaid. Dit product is bedoeld voor klanten die geen rechtsbijstandverzekering hebben, maar wel gebruik willen maken van de diensten van DAS. Met Prepaid kunnen ze direct geholpen worden.