Ervaring van Computication

Provincie

Pakket

waves

Ervaring met Bonque

"Wat ons erg aanspreekt is dat jullie dienstverlening tussen de jobboards en de recruitmentbureaus in zit."

Kitha Bax
Manager HR, Finance & Facilities

Computication is in 2014 een samenwerking met Bonque aangegaan. “Wat ons erg aanspreekt is dat jullie dienstverlening tussen de jobboards en de recruitmentbureaus inzit. Werving-en-selectiebureaus zijn erg duur en via jobboards wilde het ook niet altijd lukken.”

Ook als het aankomt op het kostenplaatje is Bonque een aantrekkelijke partij voor Computication. “Je koopt een pakket, waarbij je weet wat je koopt en waar je aan toe bent.” Computication heeft momenteel een All-in-pakket bij Bonque. De keuze viel op dit pakket omdat het bedrijf openstaat voor het aannemen van meerdere specialisten.

Computication selecteert een groot deel van zijn kandidaten zelf en nodigt ze ook zelf uit. “De overzichtelijke e-mailbuttons waarmee we kandidaten uit kunnen nodigen of af kunnen wijzen, zijn erg handig. Bonque belt ons daarnaast altijd direct na een gesprek met de kandidaat, om dit te evalueren.”

Over Computication

Computication is een Managed Service Provider uit Zeist. Het bedrijf bestaat sinds 2003 en is sindsdien uitgegroeid naar een organisatie met 16 medewerkers.

Door het bedenken van innovatieve oplossingen helpt Computication organisaties bij het creëren van een gezonde ICT-afhankelijkheid. Daarbij stelt het bedrijf zich op als betrokken thought leader in ICT-continuïteit. Computication biedt innovatieve proposities aan die bedrijfskritische ICT-processen garanderen. Het bedrijfsproces van klanten wordt hierdoor gewaarborgd.

Eén van de bedrijfsdoelstellingen van Computication is het genereren van een bovengemiddelde klanttevredenheid. Klanten zijn door deze insteek verzekerd van snelle en kwalitatieve ondersteuning. Computication heeft een concurrerende positie in de Nederlandse ICT-beheermarkt en is sterk vertegenwoordigd in de handel, retail, overheid, in bedrijfsopleidingen en in de zakelijke dienstverlening.

Computication stemt zijn dienstverlening af op de situatie van de klant en hanteert een transparante werkwijze. “Klanten betalen bij ons alleen voor de diensten die ze gebruiken”, vertelt Kitha Bax, manager HR, Finance & Facilities bij Computication. “Per klant wordt gekeken wat de best passende oplossing is. Het doel is om bedrijven volledig te ontzorgen.”