Ervaring van CNOC

Provincie

Pakket

waves

Ervaring met Bonque

"Dankzij Bonque is alles heel vlot verlopen. In minder dan twee weken hebben we iemand kunnen aannemen."

Birger Jansen
Eigenaar

“Groei op zich is niet ons streven, we vinden het heel leuk om inhoudelijk bezig te zijn”, vertelt Birger Jansen, eigenaar van CNOC. “We zijn met z’n tweeën begonnen en hebben al een paar jaar een eerste medewerker in dienst. We merkten op een gegeven moment dat we met al onze capaciteiten werkten en nog niet alles gedaan kregen.”

Versterking was dan ook welkom voor CNOC. Hierbij kwam het bedrijf Bonque tegen als mogelijke recruitmentpartner. “Bonque leverde goede, interessante cv’s. Op dat moment paste het om uit te breiden; dankzij Bonque is alles heel vlot verlopen. In minder dan twee weken hebben we iemand kunnen aannemen.”

Over zowel de samenwerking als het contact met Bonque is CNOC te spreken: “Onze consultant bij Bonque, Max Eyck, legt makkelijk contact, communiceert snel en komt zijn afspraken na.”

Over CNOC

CNOC Informatiesystemen is een automatiseringsbedrijf, gespecialiseerd in maatwerk. Het bedrijf ontwikkelt en ondersteunt softwareoplossingen. Daarbij is er in grote mate aandacht voor het bedrijfsproces van klanten; CNOC zoekt actief naar oplossingen om dit te verbeteren of te ondersteunen.

Klanten van CNOC bevinden zich in diverse branches: personele dienstverlening, logistiek, productie en marketing, om er maar een paar te noemen. CNOC ontwikkelt tot op heden in Delphi en Firebird, maar is inmiddels begonnen de overstap te maken richting C# en MS SQL Server.

CNOC ontwikkelt oplossingen voor vraagstukken waarbij standaardsoftware niet voldoet. Het resultaat is software die past en waarmee de klant vooruit komt.