Ervaring van Clansman

Provincie

Pakket

waves

Ervaring met Bonque

"In het aannemen van een developer moet je redelijk wat tijd steken. Het is erg fijn als je dat allemaal uit handen kunt geven aan Bonque."

Eva Brouwer
Office manager

Clansman sloot een Standaardpakket af bij Bonque. “Wij werken veel met werving-en-selectiebureaus voor het invullen van onze developmentvacatures”, legt Brouwer uit. “Goede developers zijn schaars, dus je moet er snel bij zijn. De ervaring leert dat het lastig is om aan goede developers te komen zonder tussenpersoon. De fee die veel bureaus vragen is echter vrij fors en je moet er kort op zitten.”

Bonque onderscheidt zich op dit vlak. “De werkwijze van Bonque is voor ons een heel groot pluspunt: er wordt echt actief voor ons gezocht. Over het contact met Bonque zijn we ook tevreden. Ze weten wat we zoeken.”

“Bij kandidaten die via andere bureaus binnenkomen, merk je soms dat ze hier aan tafel zitten en eigenlijk helemaal niet weten wat ze hier doen. Voor hen is het dan het zoveelste gesprek bij het zoveelste bedrijf. Dat willen we niet. In dat geval mis je dan de motivatie en de goede briefing vooraf door een recruiter.”

De werkwijze van Bonque spreekt Clansman aan. “Op het moment dat iemand via Bonque binnenkomt, kun je via de knoppen in de mail aangeven wat je daarmee wilt. Als we de persoon minder geschikt vinden, verzorgt Bonque de verdere communicatie, daar hebben wij verder geen omkijken naar.”

“Wij zijn tevreden over hoe het nu gaat. Als je kijkt hoe het is gegaan bij het aannemen van de laatste kandidaat – dit is perfect gegaan. In het aannemen van een developer moet je redelijk wat tijd steken. Het is erg fijn als je dat allemaal uit handen kunt geven aan Bonque.”

Over Clansman

Clansman bedenkt en promoot online activatiecampagnes voor het genereren van leads en nieuwsbriefinschrijvingen en het realiseren van online sales. Dat doen ze voor verschillende bekende en minder bekende bedrijven. In die eerste categorie vallen onder meer Dolcis, Scapino, Kwantum, Marskramer, Bart Smit en Intertoys. Daarnaast ontwikkelt en exploiteert Clansman zijn eigen online media.

Clansman heeft kantoren in Zwolle en Utrecht. “We zijn begonnen in het centrum van Utrecht, met een stuk of 5 personen”, vertelt Eva Brouwer, office manager bij Clansman. “Inmiddels zijn we flink gegroeid en verhuisd naar een groter pand. Momenteel zijn we met 35 personen – en er zit nog steeds groei in het developmentteam. Daarom zijn we op zoek naar goede developers.”