Ervaring van Charta Software

Provincie

Pakket

waves

Ervaring met Bonque

"Ik ben tevreden met jullie werk, simpelweg omdat het werkt."

Karsten Uil
Oprichter

Charta Software werd opgericht door twee personen; er zijn inmiddels acht medewerkers, waarvan er drie via Bonque zijn aangenomen. Sinds twee jaar is het bedrijf klant van Bonque, daarbij hebben ze gekozen voor het Standaardpakket. “We waren op zoek naar een partij die dicht bij jonge mensen staat en prijstechnisch voordelig is. Bonque staat scherp in de markt, in vergelijking met andere partijen”, aldus Uil.

De vaste en relatief lage tarieven overtuigden Charta Software om de samenwerking aan te gaan. Al vrij snel werden er twee personen aangenomen. “Het was een uitprobeersel dat erg goed heeft uitgepakt. We hebben goede ervaringen met Bonque, waardoor er geen behoefte meer is om zaken te doen met andere partijen.”

Charta Software ervaart Bonque als enthousiast, betrokken en snel. “Ik ben tevreden met jullie werk, simpelweg omdat het werkt.”

Over Charta Software

Charta Software is in 2006 begonnen met het ontwikkelen van maatwerksoftware. Het bedrijf maakt allerlei soorten producten. Charta Software is actief in een niche met een wiskundige invalshoek. “Wij zijn altijd bezig met wiskundige problemen, waar we een specifieke toepassing voor maken”, legt Karsten Uil, oprichter van Charta Software uit. Klanten van het bedrijf zitten veelal in de logistieke hoek; hier komen rekenvraagstukken als routeberekeningen op tafel, waar geen standaardoplossingen voor zijn.

De wiskunde die achter de operationele software van Charta Software zit, gebruikt het bedrijf om tot de juiste oplossingen te komen. “Het is complex; je moet het vraagstuk van de klant begrijpen en dit volledig kunnen uitwerken.” Charta Software is vanaf het eerste moment bij het proces en bij de klant betrokken: ze bouwen, leveren en hosten de software.