Ervaring van Cella5

Provincie

Pakket

waves

Ervaring met Bonque

"Bij Bonque kom je niet voor verassingen te staan, dat is erg fijn. Je weet waar je aan toe bent. Cv’s worden snel aangeleverd en afspraken worden nagekomen."

Ilana Stern
Officemanager

Sinds juni 2015 heeft Cella5 een All-in-pakket bij Bonque afgesloten. Binnen een maand werden al twee mensen aangenomen. De keuze voor het All-in-pakket was een bewuste; hij werd gebaseerd op de te verwachten groei van het bedrijf. “Na intern overleg besloten we de samenwerking met Bonque te starten. We willen graag groeien en hebben Bonque ingeschakeld om ons hierbij te helpen.”

“Bij Bonque kom je niet voor verassingen te staan, dat is erg fijn. Je weet waar je aan toe bent. Cv’s worden snel aangeleverd en afspraken worden nagekomen. We hebben bij Bonque ook één aanspreekpunt: onze business developer Jim de Jager. Dat is erg prettig. Hierdoor kunnen we snel schakelen. Ook wordt er door Bonque goed gefilterd om de juiste profielen voor onze organisatie te krijgen. We hebben niet voor niets al twee mensen aangenomen.”

Momenteel is Cella5 nog relatief klein, maar het bedrijf heeft genoeg ambitie om te groeien. “We willen niet enorm groot worden”, legt Stern uit, “maar een uitbreiding tot 30 à 35 man zou perfect zijn. En daar kan Bonque ons zeker bij helpen.”

Over Cella5

Cella5 levert ICT-oplossingen en neemt business consulting in supply chain management en logistiek op zich. Dit doet het bedrijf voor diverse internationaal opererende bedrijven. Cella5 is gespecialiseerd in de implementatie van SAP Supply Chain Execution-software en SAP-oplossingen waarmee veranderingen en verbeteringen in projecten worden gerealiseerd. Denk hierbij aan de ondersteuning van businessherstructurering, verhuizing, integratie en Equity Carve-Out (ECO). Dit doet het bedrijf met behulp van ruime kennis en ervaring in SAP EWM, SAP SCM en SAP TM.

Vanaf begin 2013 is Cella5 officieel van start gegaan als onderdeel van Sforza International. “We zijn er op het moment mee bezig de internationale markt te betreden, maar zijn van oorsprong een Nederlands bedrijf”, aldus Ilana Stern, officemanager bij Cella5.

Bij Cella5 werken ze vanuit ‘The 5 of Cella5’, de kernwaarden van het bedrijf: Customer Focused, Quality, Expertise, Integrity en Passion & Pleasure.