Ervaring van Capital ID

Provincie

Pakket

waves

Ervaring met Bonque

"We zijn erg te spreken over de kwaliteit van de aangeboden cv’s; ze sluiten goed aan bij onze openstaande functies. Ontzettend plezierig!"

Frank van Olst
COO

Eind 2014 benaderde Bonque Capital ID. “We worden ontzettend veel benaderd door werving- en-selectiebureaus. De vraag was dan ook wat Bonque onderscheidt van de rest”, legt Van Olst uit.

Inmiddels is gebleken dat de beslissing om met Bonque samen te gaan werken een goede is geweest. “De ene na de andere vacature wordt ingevuld. Soms door onszelf, maar relatief veel door Bonque. Op het moment dat we aangeven een kandidaat te willen spreken, wordt er direct actie ondernomen door Bonque. Heel efficiënt. We zijn erg te spreken over de kwaliteit van de aangeboden cv’s; ze sluiten goed aan bij onze openstaande functies. Ontzettend plezierig!”

“Wie wat voor zijn rekening neemt is goed afgestemd, dat verloopt allemaal uitstekend. We ontvingen drie dagen na onze start met Bonque al het eerste goede cv. Vervolgens ga je in gesprek met de kandidaat en kom je erachter dat die de samenwerking met Bonque ook als prettig heeft ervaren.”

“Veel recruitmentbureaus sturen gewoon ongevraagd cv’s van kandidaten en hun algemene voorwaarden op. Het nadeel voor mij als recruiter is dat ik deze kandidaten – zelfs als ze mij zelf benaderen – niet in dienst kan nemen zonder het bewuste recruitmentbureau in te schakelen. Het is jammer dat kandidaten zich vaak onvoldoende bewust zijn van het bemiddelingsbedrag dat een werkgever moet betalen. Bij Bonque zijn deze kosten aanzienlijk lager dan bij andere bureaus, en dat voor dezelfde kwaliteit van dienstverlening. Dat is precies wat ik zoek.”

“Bonque onderscheidt zich, naar mijn mening, door meerdere dingen. Ik vind het heel plezierig dat ik complete cv’s gemaild krijg, zodat ik heel simpel kan kiezen of ik de kandidaat wil afwijzen of uitnodigen. Ik kan direct beschikbare data en tijdstippen doorgeven voor een kennismakingsgesprek. De door Bonque verstrekte informatie over kandidaten is daarnaast compleet en duidelijk en heeft echt toegevoegde waarde.”

Over Capital ID

Capital ID is een ICT-bedrijf dat zich richt op het automatiseren van marketingcommunicatie. Met de door het bedrijf ontwikkelde software ID manager is Capital ID marktleider en een belangrijke internationale speler op het gebied van marketing resource management en digital asset management. In Capital ID’s klantenportfolio vind je bedrijven als Starbucks, The Bodyshop, Achmea, Rabobank en KPN.

Capital ID is een bijzondere club. Authentieke types en doelgerichte experts op het snijvlak van marketing en ICT. De uitdaging zit nooit in routine, maar wordt gevoed door nieuwsgierigheid. Het bedrijf kenmerkt zich door zijn grenzeloze ambitie. “We halen eruit wat erin zit. Opgeven staat niet in ons woordenboek en we zijn constant op zoek naar hoe zaken sneller, mooier en beter kunnen én moeten”, vertelt Frank van Olst, COO bij Capital ID.