Ervaring van C4 Software

Provincie

Pakket

waves

Ervaring met Bonque

"De toegevoegde waarde van Bonque zit in het uitgebreide netwerk, de warme contacten met developers en de verschillende plaatsingsmogelijkheden van vacatures."

Wido Bosch
Eigenaar

C4 Software heeft bij Bonque een All-In Pakket afgesloten. “Onze wervingsstrategie is gebaseerd op de inzet van verschillende kanalen. We werven zelf op de grote sites, zetten social media in en plaatsen de vacature op onze eigen website. Maar juist in onze doelgroep zijn ook de zogenaamd ‘latent werkzoekenden’ belangrijk, en daar komt Bonque om de hoek kijken. De toegevoegde waarde van Bonque zit in het uitgebreide netwerk, de warme contacten met developers en de verschillende plaatsingsmogelijkheden van vacatures.”

C4 Software is tevreden over de samenwerking met Bonque. “Met het pakket dat wij hebben afgesloten, betaal je vooraf een aardig bedrag – maar daar staat ook wat tegenover. We betalen geen extra fee wanneer we kandidaten aannemen, cv’s worden afgestemd op onze profielwens en we hebben regelmatig contact met Bonque. En een ander belangrijk punt: Bonque laat merken echt betrokken te zijn bij C4 Software.”

Over C4 Software

C4 Software is sinds 2002 actief in het ontwikkelen van standaard softwareoplossingen voor opleidingsinstituten en verenigingen. Het gaat hierbij om cursusadministratiesystemen, CRM-oplossingen, internetportalen en opleidingssystemen. Inmiddels heeft het bedrijf verschillende softwareoplossingen ontwikkeld onder de familienaam WebConnect “Wij zijn in staat totaaloplossingen te bieden die passen bij de wensen van onze klanten”, aldus Wido Bosch, eigenaar van C4 Software.

C4 Software heeft door de jaren heen een intensieve band met zijn opdrachtgevers opgebouwd. Het doel is niet om zo snel mogelijk te groeien, maar om een goede en langdurige relatie te scheppen en te onderhouden. Bij productontwikkelingen worden de klanten van C4 Software dan ook continu betrokken.