Ervaring van Budget Energie

Provincie

Pakket

waves

Ervaring met Bonque

"We hebben met het laatste pakket twee mensen aangenomen. Dan ben je al stukken goedkoper uit dan via een normaal werving-en-selectiebureau."

Evelien Lourenssen
HR-adviseur

“Wij hebben vaker met jullie samengewerkt; toen ik hier kwam werd ik erop gewezen dat het contact met Bonque goed was en zo nodig voortgezet kon worden. We werkten ook samen met andere partijen, maar kregen weinig cv’s van voldoende kwaliteit binnen. We hadden snel developers nodig, dus heb ik ons weer bij Bonque ingeschreven.”

“Je betaalt bij Bonque vooraf, maar daar zijn ook resultaten uitgekomen. We hebben met het laatste pakket twee mensen aangenomen. Dan ben je al stukken goedkoper uit dan via een normaal werving-en-selectiebureau.”

“Het contact met Bonque is prettig. Hebben wij veel mensen nodig? Dan wordt het contact intensiever. Ruben van Bonque is hier op kantoor langsgekomen om inhoudelijk te praten over de gewenste profielen en onze verwachtingen. Leuk om te weten wie je voor je hebt en ook om hem een indruk te geven van ons bedrijf. Na dit bezoek kregen we steeds vaker profielen doorgestuurd die geschikt waren voor ons bedrijf; goed contact is echt efficiënt.”

“Bij een klassieke recruitmentpartij geef je het hele proces uit handen. Bij Bonque hoeft dat niet. Een cv komt binnen, wij gaan er meteen mee aan de slag en doen zo snel mogelijk een aanbod.”

Over Budget Energie

Budget Energie is een energieleverancier die inmiddels een behoorlijke naam heeft opgebouwd. Het bedrijf gelooft in het direct online aanbieden van producten, zonder aandacht en geld te besteden aan randzaken als grootschalige marketingcampagnes. Het hoofdkantoor met ongeveer 160 medewerkers is gevestigd in het centrum van Amsterdam. De onderneming is in korte tijd razendsnel gegroeid en heeft nu ongeveer twee procent van de markt veroverd. “We zijn momenteel bezig met een professionaliseringsslag, zodat alles efficiënter en meer gestructureerd gaat verlopen op kantoor”, vertelt Evelien Lourenssen, HR-adviseur bij Budget Energie. “Ons klantencontactcenter is de grootste afdeling, we vinden het dan ook belangrijk goede service te bieden.”

De ICT-afdeling van Budget Energie bestaat uit ongeveer dertig man, die samen een werkvloer delen. “Er zijn verschillende teamleads die een leidinggevende functie vervullen voor een afzonderlijk groepje ICT’ers. Naast ons Nederlandse ICT-team hebben we een klein kantoortje in Oekraïne, waar ook vier developers en een tester werkzaam zijn.”