Ervaring van Bribus

Provincie

Pakket

waves

Ervaring met Bonque

"Als het op de toegevoegde waarde van recruitmentbureaus aankomt, valt of staat het uiteindelijk toch met de kandidaten die een partij voorstelt. Bonque bood de juiste selectie."

Jeroen Bluiminck
Personeelsfunctionaris

Bribus is gevestigd in Dinxperlo, in de Achterhoek. De locatie maakt het vinden van nieuwe medewerkers niet makkelijker. “We zitten in een uithoek van het land”, vertelt Jeroen Bluiminck, personeelsfunctionaris bij Bribus. “Daardoor merken we dat we zelf niet de juiste kandidaten kunnen bereiken.”

Om toch de juiste mensen aan het team toe te kunnen voegen, besloot Bribus de hulp van Bonque in te schakelen. “Als het op de toegevoegde waarde van recruitmentbureaus aankomt, valt of staat het uiteindelijk toch met de kandidaten die een partij voorstelt. Als je niet de juiste mensen levert, red je het niet. De kandidaten die Jim de Jager, onze business developer bij Bonque, leverde, voldeden aan het profiel. Bonque bood de juiste selectie en ik had prettig contact met ze.”

Bribus sloot bij Bonque een Standaardpakket af, uitgebreid met een Extensive Search. Deze combinatie zorgde ervoor dat Bonque gericht naar de juiste kandidaat kon zoeken; deze werd dan ook binnen korte tijd gevonden.

Over Bribus

Bribus is al meer dan 80 jaar specialist in keukens voor de zakelijke markt. Het bedrijf heeft zodoende een ongeëvenaarde kennis opgebouwd over keukens voor de projectenmarkt, nieuwbouw en renovatie. Met een eigen ontwikkelteam, moderne productiefaciliteiten, een eigen montagedienst, vervoersdienst en serviceafdeling kan Bribus kwaliteit volledig garanderen. Het bedrijf staat garant voor de productie, maar ook voor de plaatsing en de nazorgservice.

Bribus biedt diverse servicediensten om zijn opdrachtgevers waar mogelijk te ontzorgen. Hiervoor werkt het bedrijf landelijk, met regionale accountmanagers. Bribus hanteert korte lijnen binnen een energieke en dynamische organisatie. Hoewel het van oorsprong een productiebedrijf is, gaat Bribus steeds meer projecten uitvoeren.

Bij Bribus staan vier zaken voorop: kwaliteit, keuze, aandacht en ‘made in Holland’. ICT is hierbij voor het een bedrijf van onschatbare waarden bij het automatiseren van alle processen. Bribus levert steeds meer diensten en wil deze goed op elkaar afstemmen.