Ervaring van Branch Solutions

Provincie

Pakket

waves

Ervaring met Bonque

"Bonque werkt open en snel en communiceert duidelijk richting kandidaten."

Ron Bovee
Directeur

Nieuwe medewerkers vinden was aanvankelijk geen probleem voor Branch Solutions. De laatste keer dat het bedrijf zelf naar personeel zocht, kwamen er echter nauwelijks kandidaten binnen. Daarom werd een alternatief gezocht; er moest een keuze gemaakt worden tussen een regulier recruitmentbureau of Bonque.

“Ik ben geen fan van de traditionele recruitment”, vertelt Ron Bovee, directeur van Branch Solutions. “Ze rekenen hoge tarieven en hebben ook belang bij een zo hoog mogelijk salaris van kandidaten; een financieel model dat eigenlijk ten nadele van mij werkt. De werkwijze van Bonque spreekt me daarentegen wel aan, omdat er een vaste prijsafspraak is. Je weet van tevoren waar je aan toe bent. Er zijn verschillende prijsmodellen; voor ons geldt dat we pas zodra we iemand aannemen, een vast, vooraf afgesproken bedrag betalen.”

Branch Solutions heeft een Standaardpakket afgesloten bij Bonque, uitgebreid met een Extensive Search, zodat er nog gerichter en uitgebreider voor het bedrijf wordt gezocht.

De werkwijze van Bonque is Branch Solutions goed bevallen. “Bonque werkt open en snel en communiceert duidelijk richting kandidaten”, legt Bovee uit.

Over Branch Solutions

Branch Solutions ontwikkelt software voor (voornamelijk) de zorgmarkt. Het bedrijf is onder meer actief voor thuiszorgorganisaties, GGZ-instellingen en kraamzorgorganisaties. Hiervoor hebben ze een product gemaakt: Easy Care. Deze software ondersteunt het gehele proces, van de administratie tot de organisatorische en financiële bedrijfsvoering. Hierbij hebben ze een aantal aanverwante producten, waaronder het portaal Easy Care Web dat de volledige online communicatie met medewerkers en cliënten verzorgt.

Doordat de zorgmarkt weer aantrekt, gaat het met Branch Solutions ook steeds beter. Personele uitbreiding is dan ook nodig. Naast de zorgbranche is Branch Solutions ook actief als softwareontwikkelaar voor het mkb en de overheid.