Ervaring van BigBridge

Provincie

Pakket

waves

Ervaring met Bonque

"We hebben contact gezocht en merkten al snel dat Bonque er bovenop zit. Ze hebben ons overtuigd."

Maarten Peeters
Mede-eigenaar

Sinds dit jaar werkt BigBridge samen met Bonque. Het bedrijf kwam erachter dat de meeste recruitmentpartijen met hetzelfde stramien werken. Zo betaal je voor de aanname van een ICT’er vaak een percentage van zijn jaarsalaris – en dat kan flink oplopen. “Bonque sprong er tussenuit”, legt Peeters uit. “We hebben contact gezocht en merkten al snel dat Bonque er bovenop zit. Ze hebben ons overtuigd.”

Al snel ontving BigBridge een aantal relevante cv’s en vonden de eerste gesprekken plaats. “Binnen 2 à 3 weken hadden we een goede match.”

BigBridge gelooft erin dat je wederzijds interessant voor elkaar moet zijn. Zodoende is de afspraak gemaakt om alleen nog met Bonque samen te werken. “We hebben er vertrouwen in dat Bonque hard voor ons aan de slag is geweest. We zijn tevreden.”

Over BigBridge

BigBridge is gespecialiseerd in Magento e-commerce en ontwikkelt sinds 2009 hoogwaardige oplossingen in responsive en adaptive design. Als Magento-specialist van het eerste uur zorgt BigBridge voor perfecte oplossingen en help het bedrijf zijn klanten succesvol te ondernemen. De door BigBridge gebouwde Magento-webshops worden op basis van maatwerk ontwikkeld en geoptimaliseerd. De wens van de klant en de kwaliteit van het werk staan op deze wijze altijd centraal.

BigBridge gelooft in de kracht van in-house development. Het besteedt daarom geen werkzaamheden uit aan andere partijen. BigBridge bedient het mkb+ en is actief in verschillende segmenten. “Op het moment dat je je portfolio gaat uitbreiden, merk je ook dat je andere klanten gaat aantrekken”, vertelt Maarten Peeters, mede-eigenaar van BigBridge. “De klanten die wij nu bedienen zijn geen starters meer, maar zitten in het middensegment en daarboven.”