Ervaring van BIConsult

Provincie

Pakket

waves

Ervaring met Bonque

"De mensen bij Bonque begrijpen hun vakgebied en kunnen goed communiceren."

Erik den Ouden
Business manager

“We hebben ervaring met verschillende recruitmentpartijen, maar Bonque onderscheidt zich door een no-nonsense-mentaliteit. Het lijkt wat dat betreft eigenlijk wel een beetje op ons. Bonque is ook een vrij platte organisatie die heel erg resultaatgericht is, daar houd ik wel van. De mensen bij Bonque begrijpen hun vakgebied en kunnen goed communiceren. Daar ben ik tevreden over. Als de samenwerking met Bonque zo blijft, voorzie ik dat deze gewoon wordt voortgezet.”

Over BIConsult

BIConsult bestaat sinds 2007 en is onderdeel van The Human Network, een consultancybedrijf met 250 medewerkers. “BIConsult is nu met 15 consultants; ik zou dit jaar graag naar 20 willen groeien”, vertelt Erik den Ouden, business manager bij BIConsult. The Human Network bestaat al zo’n 20 jaar. “We hebben allerlei verschillende specialismen, en al deze Pand_6mensen werken samen in één bedrijf. Ze werken niet bij een afdeling die misschien om het jaar verandert, maar werken als het ware in een eigen cel. Daarbinnen gaan ze voor langere tijd aan de slag met vakbroeders. We doen niet alléén ICT, maar hebben wel verschillende ICT-specialismen; één daarvan is BIConsult.”

“BIConsult is gespecialiseerd in Business Intelligence. Onze consultants voeren projecten uit rondom onder meer managementinformatie, dashboards en big data. Grote bedrijven hebben te maken met veel data; om goede beslissingen te maken moeten zie hierin duidelijk inzicht verkrijgen. Wij helpen hen hiermee.”

“Wij zijn lean and mean, dat zit in onze genen. Het gaat om de consultants die het werk doen bij onze klanten. Verder proberen we alles zo strak en zo plat mogelijk te organiseren. Dit betekent dat we weinig ondersteunend personeel in dienst nemen. Wat waarde toevoegt, kopen we in. Recruitment is zo’n dienstverlening die we inkopen. Deze werkwijze past bij ons.”