Ervaring van Better.be

Provincie

Pakket

waves

Ervaring met Bonque

"Bonque werkt anders, niet zo agressief. Het voelt vrijblijvender, en de kandidaten die ik spreek geven dat ook aan."

Mieke Lemaire
Officemanager

Voor het vinden van nieuwe, talentvolle medewerkers heeft Better.be veel contact met de Universiteit Twente. Op het moment dat het bedrijf sneller wilde groeien, bleek het een lastige opgave om collega’s te vinden die goed bij het bedrijf passen.

“Wij zijn een nuchter Twents bedrijf, en zien het niet zitten om met allerlei recruitmentpartijen in zee te gaan. Toen kwam ik in aanraking met jullie; Bonque werkt anders, niet zo agressief. Het voelt vrijblijvender, en de kandidaten die ik spreek geven dat ook aan.”

Bij Bonque heeft Better.be gekozen voor een All-in-pakket, waarbinnen het bedrijf voor een vast bedrag onbeperkt mensen kan aannemen.

“Bonque hanteert de regel dat het moet passen en er een klik moet zijn. Ik krijg van Bonque de juiste terugkoppeling en heb het gevoel dat jullie er voor me zijn. Ik kan dingen met Bonque afstemmen en jullie komen je afspraken na. Alles gebeurt op een hele relaxte manier. Bonque communiceert daarnaast open, eerlijk en transparant over salarissen.”

Over Better.be

Better.be is good, smart and innovative. Het bedrijf is ontstaan in 1999, middenin de hype van het internet. Als visionair in internettechnologie optimaliseerde Better.be dataprocessen voor grote multinationals en ontwikkelde het maatwerksoftware voor andere nieuwe internetbedrijven. Na in 2000 de eerste stappen in de automotive lease-wereld te hebben gezet, besluit Better.be zich in 2008 volledig hierop te focussen.

In 2010 lanceert het bedrijf de eerste versie van de LeaseServices API, die momenteel in meer dan 10 Europese landen wordt gebruikt. Voor grote leasebedrijven in heel Europa ontwikkelt Better.be de ‘motor’ achter hetgeen op de website te zien is. De API configureert en stelt auto’s samen. “Het mooie is dat je hierdoor een maakbare leaseauto krijgt”, vertelt Mieke Lemaire, officemanager bij Better.be. De kracht schuilt daarbij in het behoefte-gestuurd zoeken, waardoor alle autodata en lease-samenstellingen getoond en realtime berekend worden.