Ervaring van Avanade

waves

Ervaring met Bonque

"Bonque besteedt veel aandacht aan je als bedrijf, en ook aan de kandidaten. Dat zorgt voor een hoge kwaliteit."

Duygu Ciftci
Corporate Recruiter

Avanade heeft bij Bonque een Standaardpakket en mag een jaar lang tot vijf vacatures op bonque.nl plaatsen. “We hebben de eerste plaatsing gehad; we zijn erg blij met onze nieuwe collega! Patrick van Bonque is een enthousiasteling, duikt meteen op je vragen, wil zich heel graag bewijzen en werkt daar ook hard voor.”

“Het aannameproces ging zeer vlot. Fijn ook dat niet alles via de agency hoeft te gaan, maar dat wij onze voorkeuren konden aangeven bij Bonque. Persoonlijk contact vanuit Avanade is goed voor een verdere samenwerking met de kandidaat. Bonque introduceert ons bij kandidaten, waarna ik een gesprek met ze kan voeren en mijn gang kan gaan. Dat is super.”

“Bonque besteedt veel aandacht aan je als bedrijf, en ook aan de kandidaten. Dat zorgt voor een hoge kwaliteit. Jullie steken er moeite in en hebben jezelf bewezen. We kijken uit naar het komende half jaar.”

“We zullen het pakket zeker verlengen als het afloopt. De prijsstelling is gewoon hartstikke prima. Op dit moment zijn we niet op zoek naar veel specialisten, maar ik kan me voorstellen dat als we tien of meer mensen per jaar willen aannemen, we voor het All-in-pakket gaan. Veel goedkoper dan bij een normale agency.”

Over Avanade

Avanade is een dochteronderneming van Microsoft en Accenture. Het bedrijf werd opgericht in 2000 in Seattle en is momenteel actief in een twintigtal landen. In 2004 werd de Nederlandse vestiging geopend, waar inmiddels zo’n 360 gepassioneerde Microsoft-professionals werken.

“Wij creëren en implementeren op maat gemaakte ICT-oplossingen bij onze klanten, gebaseerd op het Microsoft-platform”, vertelt Duygu Ciftci, corporate recruiter bij Avanade. “We richten ons alleen op de top 500-bedrijven, wereldwijd, en doen werkelijk alles op het gebied van Microsoft.” Avanade verzorgt maatwerk, maar ook complete infrastructuren. Daarnaast implementeert het bedrijf de bekende Microsoft-pakketten.

“Onze specialisten vormen projectteams en bouwen ICT-oplossingen op locatie bij de klant. We zijn het enige wereldwijd actieve bedrijf dat zich voor honderd procent focust op Microsoft-technologie. Niemand doet dat op zo’n enorme schaal als Avanade. Ze noemen ons ook wel de grootste wereldwijde Microsoft-community; daar mogen we trots op zijn.”