Ervaring van Agilitec

waves

Ervaring met Bonque

"Bonque begrijpt goed wat we zoeken en levert genoeg cv’s aan. Jullie selecteren ze ook vooraf; al met al ben ik zeer tevreden."

Yme Bosma
Directeur

Agilitec probeerde in principe altijd zelfstandig nieuwe specialisten te vinden. Toen dat weinig succes opleverde, besloot het bedrijf te kijken naar hulp van buitenaf.

“Het valt me op dat bijna alles tegenwoordig via bureaus en recruiters gaat”, vertelt Yme Bosma, directeur van Agilitec. “Dan heb je twee opties: de traditionele werving-en-selectie en Bonque. Ik word veel benaderd door recruiters. Maar zij hanteren hoge bedragen, zonder daar garanties bij te kunnen geven. Dat is mij te gek.”

Het businessmodel van Bonque sprak Agilitec wél aan. Het bedrijf sloot een Standaardpakket af, waarmee het een jaar lang tot 5 vacatures tegelijk op bonque.nl kan plaatsen. Per aanname betaalt Agilitec een vooraf afgesproken bedrag. “Onze consultant bij Bonque, Max Eyck, is lekker enthousiast. Het contact is goed, ik werk heel fijn met hem.”

“Bonque begrijpt goed wat we zoeken en levert genoeg cv’s aan. Jullie selecteren ze ook vooraf; al met al ben ik zeer tevreden.”

Over Agilitec

Agilitec richt zich op de verkoop en ontwikkeling van softwareproducten voor productie, logistiek en serviceverbetering. De producten van het bedrijf staan hoog aangeschreven; onder zijn klanten mag Agilitec zowel toonaangevende, internationaal opererende productiebedrijven als dienstverleners in het mkb rekenen.

In 2003 is Agilitec begonnen als dealer van softwareproducten in de Beneluxmarkt. Vanaf 2007 is het bedrijf daarnaast zelf producten gaan bouwen. Agilitec levert geen maatwerkproducten of -dienstverlening, maar producten die snel ingezet kunnen worden. Dit biedt klanten het voordeel snel te kunnen schakelen, terwijl de prijs interessant blijft.