Ervaring van Aareon

Provincie

Pakket

waves

Ervaring met Bonque

"Het is makkelijk hoe je de sollicitaties gewoon in je inbox krijgt. Je hoeft alleen maar aan te geven of je iemand wilt uitnodigen of niet."

Ria Feddema
‎HR Development Manager

Aareon doet normaal gesproken zijn werving en selectie op eigen kracht. Voor het werven van starters heeft het bedrijf goede contacten met hogescholen en universiteiten. Ervaren softwareontwikkelaars zijn een lastiger verhaal. Dit is waar Bonque op het toneel verscheen.

Aareon sloot een All-in-pakket af bij Bonque, voor de periode van een kwartaal. “Het eerste contact met Bonque was goed, en het businessmodel was laagdrempelig genoeg om een keer uit te proberen”, aldus Ria Feddema, HR development manager bij Aareon. Het gebruiksgemak van Bonque viel bij Aareon in goede aarde. “Het is makkelijk hoe je de sollicitaties gewoon in je inbox krijgt. Je hoeft alleen maar op een knop te klikken om aan te geven of je iemand wilt uitnodigen of niet.”

Resultaat bleef ook bij Aareon niet uit. “Dankzij het All-in-pakket waren onze vacatures breed te zien; mede daardoor hebben we twee nieuwe collega’s kunnen aannemen.”

Over Aareon

Aareon ontwikkelt software voor corporaties in de vastgoedmarkt. Het bedrijf bestaat al meer dan 35 jaar en is gevestigd in Emmen.BLM_8021k Aareon is inmiddels uitgegroeid tot een organisatie met ruim 160 medewerkers en heeft in de loop der jaren twee andere bedrijven overgenomen. Sinds 2010 is het bedrijf onderdeel van de internationaal opererende Aareon Groep, de grootste softwareleverancier voor de vastgoedmarkt in Europa.

Hoewel Aareon zich in elk land op de desbetreffende markt richt, is er in toenemende mate sprake van internationale samenwerking. Nieuwe ontwikkelingen worden regelmatig met internationale collega’s uitgevoerd, zodat oplossingen ook grensoverschrijdend uit te rollen en toe te passen zijn.

Aareon groeit flink. In de afgelopen anderhalf jaar zijn er ruim 40 nieuwe medewerkers aangenomen, en de ambitie is om het team zowel in Nederland als internationaal nog verder uit te breiden.