Ervaring van 7scenes

Provincie

Pakket

waves

Ervaring met Bonque

"Bij Bonque spreken de tarieven me erg aan: de prijs-kwaliteitverhouding is gewoon fantastisch."

Erik Mertz
CEO

Voor het vinden en aannemen van nieuwe specialisten wendde 7scenes zich onlangs tot Bonque. “Ik heb niet veel meer nodig dan een goed cv, dan kan ik zelf de gesprekken voeren”, legt Mertz uit. “Bij Bonque spreken de tarieven me erg aan: de prijs-kwaliteitverhouding is gewoon fantastisch. Daarbij weet ik vooraf wat ik krijg. Ik ben heel tevreden.”

7scenes is te spreken over de samenwerking met Bonque. “Het contact met onze business developer, Tim de Vries, is heel prettig en laagdrempelig. Hij reageert sneller dan ik, wat ik positief vind. We kunnen op een no-nonsense-manier samenwerken. Tim snapt wat voor mensen hier willen werken en weet ze echt te enthousiasmeren.”

Sinds het begin van de samenwerking zijn er via Bonque drie nieuwe medewerkers bij 7scenes gestart. Het bedrijf is van plan de developmentafdeling te blijven uitbreiden. “Ik hoop nog verder te groeien en met Bonque samen te blijven werken. Bonque heeft aan ons een heel tevreden klant, jullie werkwijze past zeer goed bij onze bedrijfsfilosofie.”

Over 7scenes

App-ontwikkelaar 7scenes is ontstaan vanuit het Amsterdams researchinstituut Waag Society. Dit instituut onderzoekt hoe creatieve technologie kan leiden tot innovatie in de cultuur-, onderwijs- en zorgsector.

In 2007 is 7scenes als zelfstandig bedrijf opgezet. Het doel van de oprichting was het creëren van nieuwe gebruikerservaringen in de sectoren onderwijs, erfgoed en toerisme. Hierbij was het streven om dit zonder de inzet van technische kennis of de ontwikkeling van nieuwe technologie te kunnen doen. Uit deze overtuiging is een platform ontwikkeld dat als een volledige software suite fungeert, waarmee projecten uitgevoerd kunnen worden. Het platform bestaat uit een contentmanagementsysteem, verschillende apps (iOS en Android), een responsive webomgeving en een beheeromgeving.

“Wij bevinden ons in een nichemarkt en zijn daarom vaak op zoek naar praktische innovatie”, vertelt Erik Mertz, CEO bij 7scenes. “We willen bestaande technieken op een praktische manier in ons platform opnemen, zowel back-end als front-end, en het op die manier voor organisaties mogelijk maken om er op een simpele manier mee te kunnen werken.”